Morgendrikk som kickstarter dagen din

Start dagen med supershot

Morgendrikken som kickstarter dagen din

Bruker du mye krydder? Det burde du! For vet du at krydder er proppa med antioksidanter? Og det krydderet som står øverst på lista og som inneholder mest antioksidanter, er sikkert ikke blant de du bruker mest. Det har iallfall ikke vært det hos meg. Det er nellik! Jepp! Og hvordan får vi egentlig i oss nellik til hverdags? Jeg bruker den iallfall ikke så mye. Jeg bruker den en sjelden gang når jeg lager indisk mat fra bunnen av. Men ellers? Jo! Jeg har brukt det når jeg har sylta rødbeter. Men det er jo ikke så ofte jeg spiser sånt.

Så, et genialt triks for å få i deg nellik er rett og slett å ha den i en powershot! Sammen med andre superhelter. Også drikke denne om morran, på tom mage.

Oppskrift

1 dl eplejus

1 ts nellik, malt

1 ts gurkemeie, malt

1 ts kanel, malt

1/2 ts svart pepper, malt

1 skvis sitron (evt en dråpe sitronolje)

1 ss MCT kokosolje

1 ss eplecidereddik

Sånn gjør du

Bland alle ingrediensene i en beholder. Rør, shake, blend eller bruk en stavmikser. Bare pass på å blande godt. Hell over i et glass, og nyt!

Deretter passer du på å smile skikkelig bredt til de tre første du møter denne nye dagen 😉

Velg økologisk

PS Jeg bruker bare økologisk krydder, olivenolje og eplecidereddik. Når det gjelder eplecidereddik er det aller beste å bruke en rå eplecidereddik som er ufiltrert og upasteurisert. For, den vil gjøre best nytte for de gode bakterien i magen din. Min favoritt er granateplecidereddiken fra Rene Voltaire. Både denne og MCT kokosolje finner du på helsekost.

 

Sjekk også ut andre oppskrifter for andre gode grønne saker i kategorien GRØNSJ

 

21 Delt
Rull til toppen