Fotogaver til jul

Lag fotogaver til jul

45 dager til jul

Inneholder reklame/annonselenke

Tenk at vi allerede er godt ute i november. Tida går så utrolig fort. Det er bare 45 dager til jul. Hvert år bestemmer jeg meg for at jeg skal ordne alt i rolig tempo. Starte kjempetidlig. Men hvert år så er det som at ved et knips, så er den jula der.

Jeg er ikke veldig julete av meg. Så ikke tro at jula blir stress fordi jeg har så voldsomme krav og forventninger til hva som må være gjort. Her gjelder bare noen få saker. Jeg syns det er hyggelig at huset kan være reint, ryddig og litt pynta. Og da snakker vi moderate forventninger. Jeg syns det er hyggelig om vi har noe ekstra god mat som vi ikke har ellers i året. Og da snakker vi her om mat som nøttesteik og hjemmesylta rødbeter med julekrydder, og ikke ribberull og ribbe. Litt god sjokolade. Kanskje en kake. Gjerne litt sunne saker, men som er veldig gode, og som gjerne er hjemmelaget. Og, jeg syns det er givende hvis de gavene jeg gir bort kan være litt gjennomtenkte. Helst hjemmelaget. Men iallfall gi en følelse av noe unikt eller omtenksomt.

planlegge til jul

Omtenksomme julegaver

Jeg har fått ordnet noen julegaver. Men jeg har fortsatt noen igjen. Har hatt en rolig stund for meg selv i huset på morran i dag, og sittet og surfet litt på nett for å finne ideer. Har også fundert på hva jeg liker å få, for kanskje det også kan være gaver andre kan like å få. Jeg vet iallfall en ting jeg synes er utrolig hyggelig å få. Og, det er sånne fotokalendere eller, enda bedre, fotobøker. Mamma er så flink til å lage sånne. Jeg vet at det ligger masse omtanke og gode tanker i de kalenderene og bøkene. Og det er så koselig å ta dem fram.

En gang lagde hun en fotobok om huset vårt i Småland. Det var mye bilder fra den tiden da vi overtok huset. Det er så gøy å ha. For da husker vi hvordan det var, hva vi gjorde, og hvordan det så ut, før vi begynte å pusse opp. Er veldig glad for at vi har den boka. For, mye er forandret på de 11 årene som har gått siden vi fikk det huset.

Jeg skal lage fotogaver

Så, jeg tenkte jeg skulle få lagd noen sånne fotogaver denne helga. Det er veldig koselig, også å lage dem. Man får sett gjennom bildene man har. Og, kommer på ting man har gjort i løpet av året som har gått. Fine opplevelser. Vakre øyeblikk i naturen. Og alle de gode menneskene og dyrene man har vært sammen med. Og det er ikke vanskelig heller. Bildene har man jo liggende digitalt, nå til dags. Og verktøyene på fotonettbutikkene er veldig enkle å bruke. Og det finnes også noen artige og overraskende fotoprodukter man kan lage, hvis man ikke vil lage bok eller kalender. En gang lagde fikk jeg lagd en konfekteske til niesen min da hun var liten, med et litt sånt morsomt bilde av henne på lokket. Hun syntes det var kjeeeeempemorsomt!

Hvis du også har lyst til å lage fotogaver så har jeg en rabattkode hos Fotoknudsen som gir opptil 50% på hele nettbutikken og som du også kan bruke. Men du må være snar, for koden gjelder bare denne helga (11. november 2019). Hvis du vil bruke koden så klikker du bare på lenka under og bruker koden AFFTBEBF når du legger inn bestillingen.

Opptil 50% rabatt – Bedre enn Black Friday

Opptil 50% rabatt på hele Fotoknudsen nettbutikken!
Gyldig 7/11/19 -11/11/19
Kupongkode: AFFTBEBF

0 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top