Jeg har et spesielt tilbud til deg

Er du klar for å bli med på oljeeventyret?

Days
Hours
Minutes
Seconds
Tilbudet er dessverre utgått.

Er du klar for å forandre livet ditt? Ta ansvar for egen helse og utvikling? Jeg har et spesielt tilbud til deg. Men du må være snar for det varer bare til 31. mai

Dette tilbudet er til deg som sitter på gjerdet og har tenkt på om du skal gjøre alvor av å komme i gang med eteriske oljer. Vit at er det rette tidspunktet å ta steget.  Jeg er her for å hjelpe og veilede deg. Og jeg har så lyst til å ha deg med i kretsen min at jeg vil gi deg en gave, hvis du blir med nå. 

En helhetlig tilnærming

Hei, jeg heter Monica Kristin. Jeg er veileder i doTERRAs eteriske oljer.  Jeg har vært gjennom en utfordrende reise, der jeg opplevde å gå i dørken med ME. En tilstand mange sier man ikke kan bli frisk fra. Jeg fant min vei ut av den, og har vært frisk i 3 år. 

Den reisen overbeviste meg om at helse er helhetlig. Ikke bare kropp. Ikke bare psyke. Ikke bare meg. Men at alt henger sammen. 

Jeg tror på at vi mennesker lever best når vi lever mer i takt med naturens sykluser, og at vi ikke kan ta vare på oss selv, hvis vi ikke også tar vare på alt det som bor i den verden vi lever i. Dyrene, plantene, andre mennesker. 

Min tilnærming til eteriske oljer er helhetlig. For meg er ikke oljene en en-til-en-løsning på spesifikke utfordringer. Jeg setter oljene i sammenheng med det store bildet

Hva er rotårsaken til at du har den utfordringen du har? Og hva kan du gjøre for å få det bedre? Det er ofte mange små ting som henger sammen. Og jeg hjelper deg å kople oljene på dette puslespillet. 


Meld deg inn med familiepakken innen 31. mai

Familiepakken: 

Inneholder 9 eteriske oljer, diffuser (duftspreder), tomme veggiekapsler, fraksjonert kokosolje og en bok om eteriske oljer. 

Pris: 287 Euro  (ca. 3150 NOK, vil variere noe i forhold til dagsaktuell kronekurs)

Dette får du i familiepakken
doTERRA deep blue rub

Få med 2 gratis gaver: Salubelle™ (10 ML)
(verdi 1020 kr) og Deep Blue Rub (verdi 410 kr)

Hvis du melder deg inn med Familiepakken via denne siden innen utgang av mai, får du med månedens kampanje i doTERRA som er oljeblandingen Salubelle™ (10 ML) til en verdi av 1020 kr, pluss at du får en stykk Deep Blue Rub (verdi 410 kr) i personlig gave fra meg. 

Salubelle Skjønnhetsblanding, består av noen av de mest utsøkte og sjeldne oljene, bidrar til at huden ser yngre og glattere ut og får mer glød.

Deep Blue Rub er en lindrende krem som både kjøler og varmer. Super å bruke på såre treningsmuskler, eller når du har gått på hardt underlag hele dagen. Kan også brukes på andre vondter som er relatert til muskler og ledd. En bestselger i doTERRA!

 

Days
Hours
Minutes
Seconds
Tilbudet er dessverre utgått.

Alt dette får du når du melder deg inn via tilbudet:

Salubelle™ (10 ml)

Månedens promo-produkt i doTERRA. Oljeblanding for skjønnhetspleie, verdi 1020 kr.

Medlemsskap

1 års medlemsskap i doTERRA som alltid gir minimum 25% rabatt på alle varer, pluss andre tilbud.

Gave: Deep Blue Rub

Personlig gave fra meg. doTERRAs bestselgerprodukt Deep Blue Rub, verdi 410 kr.

Nettverk

Adgang til lukkede medlemsgrupper på Facebook. Be om råd, del erfaringer og bli inspirert av andre medlemmer.

Meg som mentor

Personlig veiledning i trygg bruk av eteriske oljer og hvordan du bruker din doTERRA-konto.

Medlemsportal

Egen opplæringsportal for medlemmer i teamet (lanseres 1. juni 2020)

Days
Hours
Minutes
Seconds
Tilbudet er dessverre utgått.

JA, jeg vil bli med NÅ!

Scroll to Top