Powerhelg i Oslo – Din beste versjon Live 2019

Tidenes helg på Din beste versjon Live – 2019

For ei helg! Jeg har altså vært på powerworkshop med gründercoach Gry Sinding. Og, jeg har fått så mye inspirasjon og energi! Ideene bobler over, så jeg nesten ikke får sove om natta. Jeg vil bare at det skal bli morgen, så jeg kan få gjort noe igjen!

Hvis du aldri har dratt på en sånn power event, så gjør det! Jeg mener det. Jeg skulle virkelig ønske at alle ga seg selv sånt påfyll i gave. Minst en gang i året!

190 jenter og 5 gutter

Vi var 195 påmeldte til eventen; 190 jenter og 5 gutter. Og jeg tror faktisk at de aller fleste møtte opp, til tross for at det var streik i SAS. Jeg vet at mange av de som fikk flyene sine kansellerte, satte himmel og jord i bevegelse for å komme seg dit. Så mye lyst hadde folk til å komme seg dit. Selv hadde jeg flybilletter med Norwegian, så for meg gikk turen strålende.

Jeg reiste ned kvelden før, og bodde på favoritthotellet mitt i Oslo. Selve eventen foregikk i de fine lokalene til DOGA (Stiftelsen design og arkitektur), i Oslo.

DBV Live 2019

Bli Sjefen!

Hva er Din Beste Versjon Live? Jo! Det er en workshop som handler om at du har lov til å drømme store drømmer. Ikke bare har du lov, det er også bra for deg å drømme og tenke på hva det er du har lyst til. Hva det er du vil ha? For tenk bare på hvor kjipt livet blir med en gang vi ikke tillater oss selv å ha lyst til noe. Når vi bare tenker på alt vi må. Det handler om å ta styring over eget liv. Ta ansvar. Være Sjefen, i ditt liv.

Det er ikke farlig å drømme, og det er ikke farlig å drømme om mer enn vi faktisk kan få. Det å strekke seg etter ting man har skikkelig lyst på, kan gi deg både energi og driv. Du kan sannsynligvis få til mye mer enn det du forestiller deg. Og når du går den veien, altså at du går for drømmene dine, da er det nesten garantert at du kommer til å ha det veldig gøy underveis, for når du strekker deg kan du ikke unngå å lære og vokse på veien.

Gry viser hvordan du kan endre både tankesett og vaner, sånn at du kan bli den beste versjonen av deg selv. Den versjonen som faktisk kan nå det du drømmer om. Det er masse pepp, energi, motivasjon og kraftfulle foredrag av knalltøffe kvinner. Kvinner som har ligget nede. Slitt. Vært helt på bunn. Men som har endret mindset og reist seg. Ikke bare reist seg, men reist seg til noe mye større.

Verdens kuleste deltakere

I tillegg rommer eventen verdens kuleste deltakere. For alle som er der, er mennesker som vil noe! Som vil masse, og som vil noe mer enn det løpet de fleste av oss har endt opp i. Normen. Det som er forventet. Det som er standard. Det er mennesker som har så lyst til å få bruke sitt ypperste potensiale til å skape noe som gjør en forskjell.

Jeg tror aldri jeg har kommet til en «selskap» hvor absolutt alle er imøtekommende, tar initiativ for å hilse på deg og hvor alle bare er kjempeglade for å få få bli kjent med hverandre og være sammen. INGEN er utenfor på Din Beste Versjon Live! Og alle kommer hjem med nye venner. Skikkelige power friends. Som deler raust. Som heier på hverandre.

Gry Sinding

Full av ideer og nye perspektiver

Jeg fikk masse ideer og nye perspektiver på mitt eget prosjekt. Og, energi! Gry var et fyrverkeri, som vanlig, hahaha! Hvis du ikke kjenner til Gry Sinding, så anbefaler jeg deg å høre på podkasten hennes, Gründerkanalen. Selv om den heter Gründerkanalen, så er den ikke bare for gründere og gründerspirer. Gry gir deg masse POWER som du kan bruke i hverdagen din. Hun er krutt! Hun er jo nordlending, for pokkers! Fra Andøya! I love it!

I tillegg til Gry selv, og bidrag fra mannen hennes, Henrik, så var vi også så heldige at vi fikk innlegg fra flere av Grys mastermind-jenter. Jeg syntes det var ekstra, ekstra gøy å få høre Helene Ragnhild, som jeg har fulgt i mange år nå. Jeg oppdaget Helene Ragnhild da jeg var syk med ME. Hennes historie gjorde at jeg kunne tro på at det gikk an å bli frisk, og hun satte meg på sporet om hvordan jeg kunne gjøre det. Helene Ragnhild er kostholds- og ernæringsrådgiver, har blogg og holder kurs og foredrag. Jeg er kjempefan! Og hvis du er interessert i kosthold, ernæring og TARM, hahaha, så er Helene Ragnhild den du skal høre på!

Helene Ragnhild

Har du ikke inspirasjon, så må du ut og finne den!

Så. Jeg har noe å si deg! Hvis du mangler inspirasjon; hvis du ikke prioriterer det som gir deg glede; hvis du ikke en gang lenger vet hva det er som gir deg glede, så må du ut og finne det! DU må ut og skaffe deg det! For det kommer ikke av seg selv. Det er særdeles sjeldent at noe kommer rekende til deg på ei fjøl. Så ikke bli sittende å vente på det.

Og det trenger ikke være vanskelig. Du kan få plenty av inspirasjon ved å lese en bok, lese en blogg, høre på en podkast, ta et kurs, dra på en event eller finne deg en mentor. Følg med på hva andre anbefaler. Søk på nett etter de tingene du liker og synes er spennende. Vær åpen, og prøv nye ting!

Ikke tro at jeg har vært på event før! Det er ikke mange årene siden det ikke ville skjedd i min villeste fantasi! Dra på workshop med en haug med fremmede folk, alene!? Aldri i livet!

Vekst gir kickass energi

Men noe endret seg da jeg gikk i grusen med ME (du kan lese om den historien her). Noe endret seg vanvittig da jeg ble frisk fra ME. Det å fylle på med GØY og GLEDE har vært noe av det viktigste jeg har gjort for å bli frisk. Det å gjøre ting som gir meg glede, er også noe av det viktigste jeg gjør i dag for å få skikkelig kickass energi!

Noe av det som gir meg aller mest energi, det er å gjøre ting jeg ikke har gjort før. Det kan være utfordrende. Det kan kreve mot. Men gjennom å utfordre, så får man lov til å lære nye ting. Man får være i vekst.

Jeg er der nå at jeg kjenner at jeg kommer til å “daue” hvis jeg ikke får være i vekst

Det å holde på med blogg er en sånn ting. Ikke bare å skrive. Å skrive er bare toppen av kransekaka. Det er hele pakken. Å lære uendelig masse. Teknisk. Programmer. Plugins. Webdesign. Søkemotoroptimalisering. Markedsføring. SoMe. Foto. Kommunikasjon. Muligheter. Strategier. Planleggingsverktøy. Og ikke minst, analyse av trafikk. Det er så mye gøy jeg får lære at jeg nesten får overtenning! Når livet er sånn at man skulle ønske at man kunne leve til man var 200 år, for å rekke alt det man vil gjøre, da er livet jammen bra.

Vær din beste versjon

Legg gøy inn i planene dine

Jepp! Legg gøy inn i planene dine. Hvor mye lysere blir ikke livet, når du fyller kalenderen din med gøy? Selvsagt er det masse ting du  gjøre. Men det betyr ikke at gøy må komme i siste rekke likevel. Gøy og godfølelse skal alltid inn i kalenderen din.  Er det ikke plass til alt, så må noe bort. Og det er ikke kos og gøy som skal gå.

Jeg har sluttet å skrive nyttårsforsetter. For nyttårsforsetter suger! Men jeg planlegger det nye året likevel. Først drømmer jeg. Og så legger jeg planer. Og da jeg la planene for 2019, så fant jeg ut at en gøy ting jeg skulle gjøre i 2019, det var å dra på minimum én event. Det har jeg gjort, og det ga mersmak. Denne gang Norge, neste gang USA?

Har du noen knallbra bøker, podkaster eller liknende som er så bra at vi andre også bør vite om dem? Please del med oss! Jo mer gøy-tips vi får delt med hverandre og med verden, jo bedre!!! Legg igjen ditt tips som kommentar under bloggen

 

 

Scroll to Top