Monica Kristin Hansen

Sånn bestiller du

 

Her er en oppskrift på hvordan du bestiller. Hvis du synes det er vanskelig, så kan jeg hjelpe deg. Send meg en e-post på monica@monicakristin.no med navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato. Du må da vippse meg beløpet til Monica Kristin Hansen på 901 63 629, før jeg sender inn bestillingen din. 

1. Trykk på “BESTILL HER” knappen under. 

2. Velg Join & Save.

3. Skroll ned og velg Join doTERRA.

4. Velg språk English-Europe (viktig, de har en feil her så du må velge dette for å få opp Family Kit. Språket kan endres etterpå), så velger du Europe, og deretter Norway. Dersom du ikke får opp boksen der du kan velge land, prøv å velge USA fra nedtrekksmenyen og så endre tilbake til Europa, så dukker den opp.

5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA eller om du vil at jeg skal vise deg hvordan du kan tjene inn ditt forbruk i oljer. Begge har samme rabatt fordeler og ingen forpliktelser, og du kan oppgradere senere.

7. Fyll inn all personlig info (alt med rød * bak og husk at tiddsone er GMT+1 Brussels og fødselsdato er med måned først, så dag, så årstall.) Velg ditt eget passord.

8. Legg inn enroller ID 5557356. Trykk verify for å se at det er riktig navn, altså Monica Kristin Hansen. Veldig viktig!

9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter:

a) Familiepakken: 
EU Norway Family Essential Kit. Du velger dette og går videre til betaling. Om du ikke finner det kan du bare legg inn varenr 60202387 i søkefeltet så dukker det opp. Dette er Familiepakken. 

b) For å bestille Basicpakken, velger du EU Norway Basic Essentials Kit.

—> Ønsker du flere oljer kan du skrive dem inn i søkefeltet og legge dem til i handlekurven. Her er prisliste med godkjente oljer til Norge og navnet de ligger inne med. Din pris er Whsl som gir 25% rabatt. Se prisliste her. 

10. Når du har lagt inn kortinfo og betalt, får du en beskjed om at bestillingen er gjennomført. Du vil få spørsmål om å opprette en månedlig bestilling, velg bare nei (det kan du gjøre senere om du ønsker) og lukk nettleseren. Gratulerer, du er nå på vei inn i den vidunderlige verdenen av eteriske oljer. 

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding, ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter

Scroll to Top